Diensten

"Voor alles is er een oplossing!"

Binnen Aristoteles hebben we een breed scala aan professionals en vinden we altijd een oplossing voor uw vraag of probleem.

Diensten overzicht

Web development

Aristoteles is in staat om elk project technisch te realiseren en tot een succes te maken, van website tot applicatie, binnen de gestelde tijden en budgetten

Web consultancy

Aristoteles helpt elk bedrijf het maximale uit de online mogelijkheden te halen met advies op maat en een persoonlijke aanpak gedurende de implementatie.

Web design

Aristoteles heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van een complete huisstijl van logo tot website en is instaat dit ook volledig te implementeren.

Concepting

Aristoteles helpt startende ondernemers graag met het opzetten van nieuwe concepten, dit kan vanaf de zijlijn als klankbord zijn of als actieve partner in het traject.

App Ontwikkeling

Aristoteles maakt Apps voor uw bezoekers, maar ook om uw bedrijfsprocessen te verbeteren als uw medewerkers vaak onderweg zijn.

Responsive

Huidige sites kunnen niet meer zonder een mobiele versie. In pricipe zullen we onze projecten altijd opleveren zodat ze ook voor mobiele telefoons geschikt zijn.

In house CMS

Aristoteles heeft een eigen Framework ontwikkeld om snel en flexibel een CMS voor uw website of applicatie op te zetten, zo besparen we tijd en die besteden we graag aan uw project.

Klanten
Aon
Aon
SteelCase
SteelCase
Jumbo
Jumbo
Symbaloo
Symbaloo
ICA
ICA
Climbel
Climbel
Halmos
Halmos
Architecten van Mourik
Architecten van Mourik
VanHelder®
VanHelder®
RefineIt
RefineIt
Bovero
Bovero
VNAB
VNAB
Van Daal makelaardij
Van Daal makelaardij
Kunstwacht
Kunstwacht
VKO
VKO
Tentamenhulp Nederland
Tentamenhulp Nederland
Akron
Akron
VDEB
VDEB
share