Over ons

Wij maken apps

iPhone, Android telefoons

De smartphone heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Bijna iedereen heeft het bij zich. Ideaal dus voor locatie gerichte apps. Waarbij de gebruiker niet alleen informatie krijgt, maar ook zijn feed-back kan geven of delen met de rest van de wereld.


Computer

De computer is nog steeds het meest geschikt om lang op te werken. Waardoor het een goede keus is voor administratie, back office en content management systemen.


iPad, Android tablets

De tablet is niet meer weg te denken. Het is makkelijk mee te nemen en groot genoeg om kort op te werken. Dat maakt hem ideaal voor bijvoorbeeld logistieke of order systemen. De gebruiker kan dan direct na de handeling, de wijziging doorvoeren in het systeem.


Service

Ondanks dat iedereen dit zegt vinden wij dit cruciaal. Uit ervaring weten we dat de meeste klanten zelf geen kaas hebben gegeten van hetgeen wij doen. Service is dan wel zo prettig.


Pro-actief

Ervaring leert dat de beschikbare technieken zich blijven ontwikkelen en een professional op de hoogte moet zijn [en blijven!] van deze ontwikkelingen. Internet is ons vak en onze passie! Voor uw projecten gooien we al onze ervaring in techniek en internet in de strijd, om voor u tot een optimaal resultaat te komen. Wij denken pro-actief met u mee als we ergens nieuwe kansen zien.


Op tijd

We streven ernaar om alle opdrachten op tijd gereed te hebben. Als we samen met u een team worden om dit te realiseren gaat dat ook zeker lukken. Een avondje overwerken op die meest cruciale momenten is dan geen probleem.


Goed getest

De applicaties die we voor u mogen maken, maken we vooral ook mét u! Dat wil zeggen dat we u constant betrekken bij het proces. Op die manier kunt u gemakkelijk de status volgen en ook helpen testen. Tot slot testen we uw applicatie uiteraard altijd zelf goed op veel verschillende browsers voor optimaal gebruik.


Zoekmachine optimalisatie

We streven ernaar uw website zo zoekmachine vriendelijk mogelijk op te zetten en als u daar behoefte aan heeft kunnen we hier tevens een korte cursus voor geven.


Innovatief

Wij bij Aristoteles zijn enthousiastelingen van ons vak. We werken er graag aan en weten wat er om ons heen gebeurd online, maar vooral ook wat er niet gebeurd. Breng deze twee samen en nieuwe concepten worden geboren. Vaak zijn we in onze "vrije" tijd nog bezig met eigen initiativen en het maken van proofs of concepts.


share